VALMENTAJA

Kalle Koskimäki

Olen valmentajana hyvin suunnitelmallinen ja minulle on tärkeää, että pystyn perustelemaan aina kaikki tekemäni valinnat. Kaiken lähtökohtana on, että valmennettavani kehittyvät ja se on suurin syy miksi alunperin aloitin valmentamaan. Valmentaja ei koskaan tule olemaan valmis, vaan tietoa täytyy kerätä kokoajan enemmän. Tämän vuoksi pyrin kasvattamaan tietopankkiani kouluttautumalla sekä lukemalla alan kirjallisuutta päivittäin.

 

Oma urheilutaustani on melko värikäs. Olen kilpaillut monissa eri urheilulajeissa palloilulajeista aina kilpacheerleadingiin asti. Tästä on ollut myös paljon hyötyä valmentamisessa, sillä olen tätä kautta nähnyt paljon eri urheilulajien harjoittelua sekä erilaisia valmentajia. Voimailu tuli alun perin mukaan muiden lajien oheisharjoitteluna ja tänä päivänä kilpailen painonnostossa SM-tasolla. Meriitteinä löytyy mm. seurajoukkueiden Suomen mestaruus sekä henkilökohtainen työnnön pronssi tuloksella 148kg sarjaan -85kg. (2018)

KK-Valmennusideologia

En itse urheilijana ikinä pitänyt siitä, että valmentajani eivät pystyneet perustelemaan tekemiään valintoja. Tästä syystä toimintani pohjautuu vain tutkitusti todistettujen toimintatapojen ja harjoitusmetodien taakse. Kehittyminen on paras motivoinnin väline, mutta harjoittelussa edetään aina terveyden ehdoilla, sillä vain tällä tavalla pystytään takamaan pitkäjaksoinen kehittävä harjoittelu ja harjoittelun hyödyt siirtyvät myös jokapäiväiseen elämään. Minulle on tärkeää, että valmennettavani ovat oman lajinsa lisäksi hyviä kokonaisvaltaisia urheilijoita eikä monipuolisuutta saa unohtaa missään vaiheessa urheilijan uraa. Jos sinua kiinnostaa kuulla lisää harjoitusmetodeistani, Ota yhteyttä niin kerron mielellään enemmän.

Koulutus

Valmentajan ammattitutkinto Painonnosto (VAT) Varala 2018
Painonnosto ohjaajakoulutus
Painonnosto taso I valmentaja
Painonnosto taso II valmentaja
Voimanpolku seminaari: Lasten ja nuorten voimaharjoittelu – urheilijan polulla
Valtiotieteiden Maisteri (VTM) Taloustiede

Valmennuksessani

Turun Urheiluakatemia Voima/painonnostovalmennus
Miika Dietrich (Soutu) voimavalmennus
Raisu (uinti) voimavalmennus
Jasmin Tuovinen 23-v EM 5. 2018 Painonnosto
Turun Atleettiklubi SM-tason nostajia naisissa 4kpl
Turun Atleettiklubin Painonnosto juniorit 10-17v
TCS Smash Raptors Cheerleading Fysiikkavalmennus
Kaiken ikäisiä painonnostajia/voimailijoita, jotka harrastavat fyysisen kunnon parantamisen sekä urheilun ilon takia

TARVITSETKO APUA
PAINONNOSTOTEKNIIKOISSA

Painonnostovalmennus

HENKILÖKOHTAISET HARJOITUSOHJELMAT
JA OHJAUKSET

Voimavalmennus

ASKEL KOHTI OSAAVAA VALMENNUSTA

kalle@kk-valmennus.fi

Ota yhteyttä

Haluatko valmennukseeni tai jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä ja varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon