VALMENTAJA

Kalle Koskimäki

Olen yrittäjänä toimiva ammattivalmentaja sekä pienen pojan isä. Valmennustaustani on melko värikäs. Olen valmentanut monien eri urheilulajien urheilijoita palloilulajeista aina kilpacheerleadereihin asti. Tästä on ollut paljon hyötyä, sillä olen tätä kautta tutustunut todella moniin eri ihmisiin sekä erilaisiin valmennuskulttuureihin. Voimailu on ollut aina lähellä sydäntäni, mutta omalla urheiluurallani se on ollut pääasiassa mukana oheisharjoitteluna, ajan myötä voimaharjoittelu vei kuitenkin sydämeni ja tällä hetkellä kilpailen painonnostossa SM-tasolla. Omia urheilu uran meriitteinä löytyy mm. painonnoston seurajoukkueiden Suomen mestaruus sekä henkilökohtainen työnnön pronssi tuloksella 148kg sarjaan -85kg. (2018). Tämän lisäksi löytyy muutama SM-mitali Kilpa cheerleadinginstä.

 

Olen valmentajana hyvin suunnitelmallinen ja minulle on tärkeää, että pystyn perustelemaan aina kaikki tekemäni valinnat. Kaiken lähtökohtana on, että valmennettavani kehittyvät ja se on suurin syy miksi alunperin aloitin valmentamaan. Valmentaja ei koskaan tule olemaan valmis, vaan tietoa täytyy kerätä kokoajan enemmän. Tämän vuoksi pyrin kasvattamaan tietopankkiani kouluttautumalla sekä lukemalla alan kirjallisuutta päivittäin.

 

En itse urheilijana ikinä pitänyt siitä, että valmentajani eivät pystyneet perustelemaan tekemiään valintoja. Tästä syystä toimintani pohjautuu vain tutkitusti todistettujen toimintatapojen ja harjoitusmetodien taakse. Kehittyminen on paras motivoinnin väline, mutta harjoittelussa edetään aina terveyden ehdoilla, sillä vain tällä tavalla pystytään takamaan pitkäjaksoinen kehittävä harjoittelu ja harjoittelun hyödyt siirtyvät myös jokapäiväiseen elämään. Minulle on tärkeää, että valmennettavani ovat oman lajinsa lisäksi hyviä kokonaisvaltaisia urheilijoita eikä monipuolisuutta saa unohtaa missään vaiheessa urheilijan uraa. Jos sinua kiinnostaa kuulla lisää harjoitusmetodeistani, Ota yhteyttä niin kerron mielellään enemmän.

Koulutus

Valmentajan ammattitutkinto Painonnosto (VAT) Varala 2018
Painonnosto ohjaajakoulutus
Painonnosto taso I valmentaja
Painonnosto taso II valmentaja
Voimanpolku seminaari: Lasten ja nuorten voimaharjoittelu – urheilijan polulla
Valtiotieteiden Maisteri (VTM) Taloustiede

Valmennustöitäni

Suomen Painonnostoliiton ohjaajakoulutus
Turun Urheiluakatemia Fysiikka/voimatekniikkoiden valmennus
Miika Dietrich (Soutu) voimavalmennus
Raisu (uinti) voima/fysiikkavalmennus
Jasmin Tuovinen 23-v EM 5. 2018 Painonnosto
Turun Atleettiklubi aikuis/masters nostajia aloittelijoista SM-tasoon
Turun Atleettiklubin Painonnosto juniorit oman ikäluokan SM nostajia 10kpl
Kaiken ikäisiä painonnostajia/voimailijoita, jotka harrastavat fyysisen kunnon parantamisen sekä urheilun ilon takia

TARVITSETKO APUA
PAINONNOSTOTEKNIIKOISSA

Painonnostovalmennus

HENKILÖKOHTAISET HARJOITUSOHJELMAT
JA OHJAUKSET

Voimavalmennus

ASKEL KOHTI OSAAVAA VALMENNUSTA

kalle@kk-valmennus.fi

Ota yhteyttä

Haluatko valmennukseeni tai jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä ja varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon