VOIMAVALMENNUS

Harjoitusohjelmat ja yksityistunnit

Onko kyykkytuloksesi jämähtänyt paikalleen? Onko 100kg penkki vielä saavuttamatta?

KK-Valmennus tarjoaa harjoitteluohjelmia erilaisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Henkilökohtaisella harjoitusohjelmalla voidaan päästä eroon heikkouksista ja kasvattaa voimatasoja sekä lihasmassaa. Harjoitusohjelmat suunnitellaan aina ottaen huomioon henkilön lähtötaso sekä liikehallinta.

Tarvitsetko apua voimaharjoittelutekniikoihisi?  Etkö taivu kyykkyn asti?

Varaa aika henkilökohtaiseen valmennukseen, jossa käydään läpi perinteiset voimaharjoitteet, kuten kyykyt, vedot, punnerrukset ja kaikki niiden apuliikkeet. Valmennuksessa käydään läpi liikemallit joiden avulla oikeaoppisten tekniikoiden opettelu on helppoa ja tehokasta. Liikkuvuustestien sekä harjoitteiden avulla voidaan antaa hyvä kuva liikkuuden ongelmakohdista ja liikkeistä niiden korjaamiseksi.

Yksityisvalmennus
1 tunti
Yksityisvalmennus
Kyykyt, vedot ja apuliikkeet
Lisähenkilöt +10€/henkilö/h
Ei sisällä kuntosalimaksuja
Price60 €
Harjoitusohjelma
4 viikkoa
4 viikkoa
Harjoitusohjelma
1-5 harjoitusta viikossa.

Price60 €
Harjoitusohjelma
8 viikkoa
8 viikkoa
Harjoitusohjelma
1-5 harjoitusta viikossa.

Price100 €
Valmennus
+ harjoitusohjelma
1 tunti + 4 viikkoa
Yksi valmennustunti sekä 4 viikon harjoitusohjelma jossa 1-5 harjoitusta viikossa.
Price100 €

"Ihan loistava, on tuntunut että junnaa vähän paikallaan niin tän ohjelman ansiosta tuntuu, että vähän kaikki maksimit parantuneet ja jaksaa wodeissa rx painoilla helpommin."

Mies harjoitustaustaa yli 2 vuotta

"Huomasin itse että ainakin ylävartaloni kehittyi paljon, mikä on hyvä koska ylävartaloni, varsinkin käteni, eivät ole edes lähellä samaa tasoa kuin jalkani. Tämän voimajakson aikana ero kuitenkin tasottui."

Nainen harjoitustaustaa yli 2vuotta

"On ollut super motivoivat 8 viikkoa. Harvemmin sitä näin innolla odottanut että pääsee tekemään voimaa salille. Oli myös mukava huomata että ne tulokset oikeasti myös parantuvat! Tämän tyylisiä jaksoja lisää!"

Nainen harjoitustaustaa 1 vuosi

"Positiivinen yllätys tuloksista. Kyykky junnannut pitkään ja nyt 5kg parannus!"

Nainen Harjoitustaustaa yli 2 vuotta
  • HUOM!

KK-Valmennus haluaa varmistaa, että harjoitusohjelmat ovat laadukkaita ja tuovat tavoiteltua kehitystä. Tästä syystä KK-valmennus ei myy harjoitusohjelmia näkemättä ensin asiakkaiden harjoittelua. Ensimmäiseen harjoitusohjelmaa kuuluu aina maksuton 30min katselmus, jossa katsokaan asiakkaan tekniikat sekä lähtötaso.

Kysyttävää voimaharjoittelusta tai harjoitusohjelmista?

Ota yhteyttä ja varaa aikasi asiantuntevaan valmennukseen