FYSIIKKAVALMENNUS

parempia lajituloksia fysiikkaharjoittelulla

Miksi Fysiikkavalmennus?

Fysiikkavalmennuksen päätarkoituksena on parantaa urheilijan ja sitä kautta koko joukkueen suorituskykyä. Sen avulla voidaan vähentää vammautumisriskiä sekä kasvattaa voima, nopeus, liikkuvuus ja kestävyys ominaisuuksia. Haluat sitten hypätä korkeammalle, juosta nopeampaa, lisätä liikelaajuutta tai kasvattaa kuntoa on fysiikkaharjoittelu sinun/joukkueesi valinta.

VOIMA

Voima on monen urheilulajin perusta ja sitä vaaditaan nopeuden kasvattamiseksi. Voiman hankinta suhteutetaan aina lajianalyysiin sekä yksilön tarpeisiin.

NOPEUS

Nopeutta tarvitsevat jossakin muodossa lähes kaikkien lajien urheilijat. Nopeusvoiman kannalta parhaisiin tuloksiin päästään kun nopeusharjoitteluun yhdistetään maksimivoimaharjoittelua.

KESTÄVYYS

Kestävyys on tärkeä perusominaisuus kaikissa urheilulajeissa. Kestävyyden tarve vaihtelee lajin luonteen, lajitekniikan sekä keston mukaan.

LIIKKUVUUS

Hyvä liikkuvuus on perusta kehon normaalille toiminnalle. Hyvä liikkuvuus mahdollistaa laajat liikeradat ilman kovaa lihastyötä ja toimii vammoja ennaltaehkäisevänä tekijänä.

KENELLE FYSIIKKAVALMENNUS ON TARKOITETTU?

Fysiikkavalmennus sopii kaikille urheilijoille ja urheilujoukkueille, jotka haluavat kehittää fyysisiä ominaisuuksiaan. Valmennuksessa huomioidaan aina urheilijoiden ikä, taso sekä harjoitustausta. Optimi tilanteessa fysiikkavalmennus aloitetaan jo juniori-iässä. Tällä tavoin saadaan kaikki kehityksen herkkyyskaudet  käytettyä hyväksi ja nostotekniikat ovat kunnossa kun urheilija on iän ja fysiikan puolesta valmis kovempaan harjoitteluun

MITÄ FYSIIKKAVALMENNUS MAKSAA?

Fysiikkavalmennussopimukset tehdään aina tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttaa joukkueen koko, ohjattujen harjoitusten määrä sekä sopimusten pituus. Alla hintaesimerkkejä.

Hintaesimerkki 1
Kuukausi
Fysiikkavalmennus 15 hengen juniori joukkeelle. Sisältää kolmen viikkoharjoituksen ohjelmoinnin, sekä 2h valmennettuja fysiikkaharjoituksia viikossa.

Valmennustunnit 2h/vko
Ohjelmointi 1h/vko
Tuntiveloitus 45€/h
Hinta per urheilija 36 €/kk
Price540 € / kk
Hintaesimerkki 2
Kuukausi
Fysiikkavalmennus 25 hengen kokeneelle urheilujoukkeelle. Sisältää kolmen viikkoharjoituksen ohjelmoinnin, sekä 1h valmennettuja fysiikkaharjoituksia joka toinen viikko.

Valmennustunnit 1h joka toinen vko
Ohjelmointi 1h/vko
Tuntiveloitus 45€/h
Hinta per urheilija 11 €/kk
Price270 € / kk

Oletko epävarma millaista fysiikkavalmennusta tarvitset?

Ota yhteyttä ja varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon

VOIMAVALMENNUS JA
HARJOITUSOHJELMAT

Voimavalmennus

ASKEL KOHTI OSAAVAA VALMENNUSTA

KK-Valmennus

Tutustu valmentajaan