VALMENNUSPALVELUT

parempia ratkaisuja valmennuksella

Miksi KK-Valmennus?

Valmennuksen päätarkoituksena on parantaa urheilijan/joukkueen suorituskykyä. Sen avulla voidaan vähentää vammautumisriskiä sekä kasvattaa voima, nopeus, liikkuvuus ja kestävyys ominaisuuksia. Haluat sitten hypätä korkeammalle, juosta nopeampaa, parantaa liikkuvuutta tai ihan vaan näyttää paremmalta KK-Valmennus on sinun/joukkueesi valinta.

VOIMA

Voima on monen urheilulajin perusta ja sitä vaaditaan nopeuden kasvattamiseksi. Voiman hankinta suhteutetaan aina lajianalyysiin sekä yksilön tarpeisiin.

NOPEUS

Nopeutta tarvitsevat jossakin muodossa lähes kaikkien lajien urheilijat. Nopeusvoiman kannalta parhaisiin tuloksiin päästään kun nopeusharjoitteluun yhdistetään maksimivoimaharjoittelua.

KESTÄVYYS

Kestävyys on tärkeä perusominaisuus kaikissa urheilulajeissa. Kestävyyden tarve vaihtelee lajin luonteen, lajitekniikan sekä keston mukaan.

LIIKKUVUUS

Hyvä liikkuvuus on perusta kehon normaalille toiminnalle. Hyvä liikkuvuus mahdollistaa laajat liikeradat ilman kovaa lihastyötä ja toimii vammoja ennaltaehkäisevänä tekijänä.

KENELLE FYSIIKKAVALMENNUS ON TARKOITETTU?

Valmennus sopii kaikille  jotka haluavat kehittää fyysisiä ominaisuuksiaan. Valmennuksessa huomioidaan aina urheilijan/asiakkaan ikä, taso sekä harjoitustausta. Optimi tilanteessa fysiikkavalmennus aloitetaan jo juniori-iässä, mutta koskaan ei ole liian vanha kokeilemaan uusia asioita.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon

VOIMAVALMENNUS JA
HARJOITUSOHJELMAT

Voimavalmennus

ASKEL KOHTI OSAAVAA VALMENNUSTA

KK-Valmennus

Tutustu valmentajaan